A képen látható vágás egy anyajegy helye amit az orvos távolított el. Ma észrevettem egy világos barna pontot a vágás tetején. Ez az anyajegy újra növekedése lehet vagy csak a bőr elsötétedése?
Figyelt kérdés
A segítségeteket szeretném kérni mert nem tudom eldönteni hogy mi lehet ez pontosan. Ha az anyajegy nő vissza az mindenképpen bajt jelent?A biopsy negatív volt. A érdemes lenne orvoshoz fordulni? Akinek volt már annyi hogy eltávolítva hogy nézett ki az a sebhely?
2022. máj. 8. 21:27
1/3 anonim válasza:
Mi lenne, ha ezt élöben egy orvosnak mutatnád meg???, mert itt egyrészt nem orvosok vannak, másrészt nem igazán értékelhetö egy kép, ehhez élöben kellene látni a börödet, harmadszor meg az orvos tudja eldönteni, mennyire van rendben vagy sem.
2/3 A kérdező kommentje:
3 honap a varakozas csak ugy megsugom. Amugy meg NEM vizsgalatot kertem, hanem velemenyt; foleg olyantol akinek volt hasonlo .
Jobban jartal volna ha csondben maradsz.
2022. máj. 8. 22:22
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Lehet, hogy csak a bőröd olyan azon a részen, ahogy a vágás miatt behúzódott, nem látok problémát, de nem vagyok orvos, szóval csak laikusan állítom. Inkább orvosnak mutasd meg, a kép valóban nem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!