Napi extrasystoléra mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Naponta érzem már ezeket a félreütéseket kb egy hónapja. Magneb6 Extrát most kezdtem el szedni de még látványos javulást nem érzek.. Rossz közerzetem nincs inkább zavaró, főleg akkor jön elő ha nem csinálok aktív munkát. Sokat idegeskedtem az elmúlt időszakban.2022. máj. 3. 12:16
2/4 A kérdező kommentje:
Az mennyivel jobb mint a MagneB6? Valaki mar irta azt hogy grapefruit csepp magolaj is jó rá elvileg. Az orvos mondta nekem hogy erre nem merne adni nekem bétablokkolót mert nem magas a pulzusom. Frontint adott de az loszart nem ert nekem.. Valami homeopátiás megoldás kellene.
2022. máj. 3. 14:32
3/4 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, köszi a választ! :)
2022. máj. 3. 14:32
4/4 anonim válasza:
Homeopátiás megoldást akarsz, akkor vegyél negrot, ugyanaz csak nem jattolsz a gyártónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!