Lehetséges, hogy utazási előtti stresszem van?
Július óta havonta kell repülnöm (valamikor többször is) a munkámból kifolyólag. Ugyanoda megyek, tehát nem új helyeket fedezek fel folyamatosan, tökéletesen ismerem a járást a reptereken.
Szeretek repülni, egyáltalán nem félek. Ehhez képest az indulás előtt kb. 4-5 órával elkezd görcsölni a hasam, sokszor hasmenésem is van, de csak amióta elkezdtem ingázni. Előtte is repültem, de ilyen sosem volt.
A fentebb leírtak miatt nem tudom, hogy mi lehet az oka, de nagyon bosszantó, és szinte állandóan azon aggódom, hogy a következő út előtt megint menni fog a hasam. Tudtok esetleg megoldást a problémára? Segítene, ha bevennék valamilyen természetes nyugtatót?
Ilyen esetben vegyél "szárnyasbetétet", az már eleve meg fog nyugtatni, mert tudod, hogy a szárnysbetét minden cseppet felszív... láthatatlan...stb reklámszöveg.
Egy gyógyszert semmiképpen ne vegyél be, mert attól a tudattól fog meginduli a kiválasztásod; söt, az idegen gyógyszernek még nem tudod, hogy milyen hatása van a te szervezetedre.
2-es, köszönöm, elfelejtettem írni, hogy fiú vagyok. Így talán a szárnyasbetétnek kevésbé venném hasznát... :D
Azt nem hiszem, hogy a munka elvégzése miatt idegeskednék, lényegében csak meetingekre megyek ki
Ha szerintetek ez tényleg csak így fejben dől el, akkor megpróbálok lazábban hozzáállni, hátha így megszűnik ez a stressz.
Az is eszembe jutott, hogy talán a repülőtéri mizéria miatt szorongok (biztonsági ellenőrzés stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!