Miért van az hogy főleg reggelre, de van hogy máskor is beszáradt véres fikát találok az orromban? Nem folyik vér az orromból, de mégis ezt találom.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 18:23
1/3 anonim válasza:
Leginkább valószínű, hogy átestél valami náthaszerű felső légúti betegségen, ami enyhe melléküreg gyulladást is okozott ill. szedsz acetil-szalicilsav tartalmú valamilyen gyógyszert (aszpirin, kalmopirin). Kisebb a valószínűsége, hogy a vérben a trombocitákat (vérlemezkék) érintő valamilyen rendellenességről van szó, ebben az esetben egy laborvizsgálat kellene.
2/3 anonim válasza:
Nekem pont ez volt 3 hónapon keresztül, amikor épp elkaptam valamit, erősödött, amúgy gyengült. Fül-orr-gégész szerint ez természetes, előfordulhat felsőlégúti fertőzések után. Coldastop-ot ajánlott.
Szerintem ha gondolod, te is elnézhetsz F.O.G. orvoshoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hasznosak.
F.O.G.orvos tetszett :))
2022. ápr. 7. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!