Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen nagy mennyiségű D...

Milyen nagy mennyiségű D vitamin van?

Figyelt kérdés

Szóval már több éve D vitamin hiányos vagyok. Van egyéb betegségem ami miatt sajnos a testem gyorsabban feléli.

A doki már próbált adni nekem 30 ezrest heti egyszer, de nem lett tőle jobb az eredményem.

Nem kérem, hogy doki helyett dolgozzatok, de szeretek elbeszélgetni a dokival és fel szoktam vetni neki ötleteket (jóban vagyunk).

Aki volt ilyen helyzetben, mit kaptál a végén, ami működött neked?

Apukám egy időben pl kapott folyékony 50 ezrest, sajna nem tudom hogy hatott neki, mert közben meghalt rákban. Olyat kapott valaki esetleg?

Felszívódási problémáim vannak, ezért kell a nagy dózisú.

Köszönöm előre is!

2022. márc. 31. 01:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Bár nem nagydózisú (de lehet olyan is van belőle), viszont "a legjobbnak" mondják: Vitamin D3 3000Ne Bioextra

Összetevőkre nem vagy -e allergiás nézd meg.

Esetleg ha ezzel próbálkoznál (orvos utasítására nagyobb dózisban szedni)?

Ha már próbáltad elnézést.

2022. márc. 31. 04:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Van 30.000 NE taetalmú d3 vitamin, receptre.

[link]

2022. márc. 31. 06:34
 3/4 A kérdező kommentje:

2-es, igen ezt szedette velem a doki, de nem történt tőle semmi... ugyanúgy 30-36 között ingadozik az eredményem (75-től lenne elégséges)

1-es, utána nézek, hogy milyen. Allergiás elvileg nem vagyok semmire, de vannak adalékanyagok, amik csesztetik a normális gyógyszereimet (nem hagyják pl rendesen felszívódni), szóval megnézem, hogy ebben van-e olyan, köszönöm!

A doki már szedetett velem heti egyszer 30.000-es D vitamint kúra szerűen (asszem két hónapig kellett szedjem?) de sajnos nem reagált rá a szervezetem... Azért kérdeztem, hogy tud-e véletlen valaki valami más fajtát, akár ugyanekkora dózisút de mondjuk olajos formátumban, vagy nem tudom, hátha az jobban felszívódna.

2022. márc. 31. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Vitaminok közül régebben a Gal-t mondták jónak (most nem tudom mi a helyzet), olajban van a D vitaminjuk, meg van határozva hogy naponta hányat kell cseppenteni.
2022. márc. 31. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!