Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a bajom? Bővebben lent

Mi lehet a bajom? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Hetekkel ezelőtt kezdődött, most már egyre kellemetlenebb.

Már ott tartok, hogy nem tudom mit egyek. Egyszerűen már semmilyen étel nem ízlik. Eszek egy kanállal, aztán megundorodom tőle. A régi, kedvenc kajáimmal is így vagyok már. Csokit, joghurtot eszegettem mostanság, de már ott tartok, hogy attól is undorodok, nem esik jól. Ma már étvágyam sincs. Türelmetlen, ingerült vagyok, sokat sírok.

32 éves 2 gyerekes anyuka vagyok (férjnél vagyok)

2010. szept. 14. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz esetleg terhes???
2010. szept. 14. 14:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, az biztos nem lehetek...
2010. szept. 14. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy biztos benne, akkor nem stresszelsz esetleg túl sokat, vagy nem emléxel, hogy esetleg történt e olyan dolog az életedben mostanában ami egy kicsit megbolygatta a mindennapjaidat, lelki eredetű?

Én javaslom keresd fel a háziorvosodat, mert ez nem normális, hogy nem tudsz enni rendesen:(

Ha van még csírájában előzd meg a bajt:S

Neh haragudj hogy nem tudtam konkrétan segíteni:((

2010. szept. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!