Mit tegyek hogy tetoválás közben ne legyek rosszul?
Nem félek a tűtöl és a fájdalom is teljesen elviselhető. Viszont hogyha valaki rajtam csinál valamit akkor elkezdek rosszul lenni. Volt ez így anno mikor eltort a kezem és gipszelték. Teljesen lesápadtam levert a víz és elsötétült minden
Meg pár éve az első tetoválásomnál kB 15 centis.. Ugyan ez a tünet csak hánytam is..
Másik 2 kicsi tetoválás (kB 2 centisek) ott csak az volt a szerencse hogy hamar végzett a tetováló, mert éreztem hogy fordul fel a gyomrom enyhén
Viszont most egy nagy 22x 8-10 cm s tetoválásom lesz, elég nagy. Hogy készüljek fel hogy ezeket elkerüljem? Ismétlem, nem félek a tűtöl és nem is fáj ahogy csinálja. Nem tudom mitől lehet ez..
8.
De minek? Különben elfelejti? Aztán van, hogy eleve nem is látja (pl a hátán van).
Ami fontos, azt tetováltatni kell magamra, de legalább a nagyon fontos dolgokat? Tetováltassam magamra pl az alábbi feliratokat: egészség, jó fizetés, jó idő a szabadság alatt?
Mindenki máshogy látja a dolgokat. Ha te nem is látod értelmét, másnak lehet fontos. Én is szeretnék magamra valamit. Egyszer. De még érlelem. Már nagyjából elterveztem, hogy mi lenne az, illetve mik és mit jelképezne. Nem másoknak akarnám a figyelmét felkelteni. Talán inkább ilyen útmutatás szerűség volna. Ami mindig velem van, ilyen védelem féleség. Nem teljesen hiszek az ilyenekben, de azért nem is vetem el. Mondjuk ilyen cukorbeteg tetkó csuklóra az elég fontos volna. Az kifejezetten nem az önkifejezés végett lenne.
Megértem azokat, akik nem akarják "beszennyezni" a bőrüket tetoválással. Valamennyire igazuk van. Az ilyen arctetkókat, vagy éppen a másokat sértő jeleket viselőket alapból a társadalom elítéli. Ők azért tényleg a szélsőséget képviselik. De aki a karjára akar valamit (amit el tud takarni), az nem feltétlen egy aberrált nyomorult. Simán meg lehet az oka, hogy miért akarja, illetve miért van neki az a bizonyos tetoválás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!