Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A céges automata kávé és...

A céges automata kávé és leves mennyire károsak a szervezetre?

Figyelt kérdés
2022. márc. 21. 08:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Épp annyira mintha magadnak csinálnád porból
2022. márc. 21. 08:19
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon, ezek mérgek, és azért vannak, hogy kórházba menjen a dolgozó, ne szabadságra.
2022. márc. 21. 08:22
 3/10 istapbender válasza:
42%
Rövid lesz az életed tőle!!4444!!!
2022. márc. 21. 08:41
 4/10 anonim ***** válasza:

2: A cégnek az az érdeke, hogy a nyugdíjba vonulásod napjáig (ami jelenleg 65 év férfiaknál, 62 év nőknél, és - fordítottam is erről, 70 év körülre akarják emelni pár éven belül - lsd. elöregedő társadalom, avagy angolul aging society - az éves szabadságodat kivéve, amit a legtöbb cég azért inkább kiad, mintsem kifizeti) folyamatosan dolgozz.

Ezen az érdeken csak az változtat, ha valamiért - elsősorban anyagi okokból - le kell építeni, és tömegesen ki kell rúgni embereket, vagy ha valaki olyan pocsékul, olyan csapnivalóan végzi a munkáját, vagy annyira cseszik dolgozni (vagy olyan vétséget követ el: munkaeszközt, vagy pénzt lop, rágalmaz, másokat befeketít, pénzt sikkaszt) , hogy ki kell rúgni.

2022. márc. 21. 08:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem lettem okosabb fiúk, tényleg kiváncsi vagyok hogy a napi ingyé automata kizsákmányolása mennyire jó ötlet.
2022. márc. 21. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Qrva szar íze van.

Porbol vannak, tehát mű kaja, innivalo.

Rendszeres használat esetén okozhat bél betegséget.

2022. márc. 21. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem az ember képes valamennyire ilyen károsabb dolgok feldolgozására ill. hozzá is szokik. Nem tartom valószínűnek, hogy bárki ebbe pusztuljon bele, hogy naponta 2x iszik egy automatából kávét. Mondjuk láttam már, hogy milyen, amikor szerelik és hát az a cső, amiből a víz jön, nem a legtisztább. De pl. állítólag régebben a fejőgépeket is mosószeres vízzel mosták el, aztán nem öblítették el rendesen (bár ez a nagynéném verziója, lehet, hogy nem igaz). Bárhol eszel, honnan tudod, hogy milyen a konyhai higiénia, stb. Ezeket egyszerűen tolerálni kell tudni. Viszont ha rosszul vagy tőle, akkor biztos nem való neked.

Mondjuk automata levesre nem vonatkozik a válaszom, mert olyat még nem próbáltam.

2022. márc. 21. 10:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Rosszul nem vagyok tőle, csak feltételezem nem a legegészségesebb, itt meg napi 3-4 kávé vagy forrócsoki és 1-2 levesecske elmegy.
2022. márc. 21. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A céges bentlétből fakadó káros hatáson már alig ront valamit.
2022. márc. 21. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi baj vele
2023. jan. 12. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!