A seprűvéna éghet?
Figyelt kérdés
21 évesen van seprűvéna szerű vénám. Még kicsi nagyon, pár száll van, azt érzem hogy égni szokott ott a lábam, ez normális?
Nem vagyok túlsúlyos, nagyon vékony vagyok és nagyon világos a bőröm, alapvetően látszanak ezek jól rajtam...de mostmár lila hajszál eres is a lábam. Alapvetően korában is érztem hogy valami nem oké, este is görcsöl a lábam stb. Amikor ülök égető érzés van ahol a seprűvéna van. Nagyon sokat ülök az egyetem miatt. Ha többet fogok járkálni és kenni fogom helyre jön? Illetve ez veszélyes-e, és inkább orvos lásson?
2022. márc. 14. 11:12
1/2 anonim válasza:
Idősebb vagyok, vannak seprűvénáim, de nem ég. Javaslom a Detralexet, más miatt szedtem, nagyon pozitív hatással volt a seprűvénákra. De azért az égő érzés miatt csak megnézetném egy érsebésszel.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Igen olvasgatam hogy milyen ez ,de nem ég másoknak... Vannak kék- zöld vénám ami jobban kinnt van a környéken, arra gondoltam hogy az éghet. De nem mindenhol van ilyen és mégis ég... Akkor max lehet ahogy új jön kifelé 😅. Az égő érzés egyébként nem nagyon erős, lehet valami idegi probléma is... Hát az a baj a környéken nincs érsebészet, de akkor egy házi orvos vagy valami ehhez közeli orvoshoz elmegyek... Majd úgy is eliranyitanak ha tényleg gond van
2022. márc. 14. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!