Más is kap még tinédzser korában kúpot?
Figyelt kérdés
Van még aki kap valamire ha beteg?2022. márc. 2. 16:47
11/36 anonim válasza:
Lazcsillapitot nyilvan nem, de pl aranyerre volt h kellett, viszont mar persze magamnak
12/36 anonim válasza:
Én 20 évesen,a bélgyulladásomra kapok 1g salofalk kúpot.Mivel immun betegségem is van szinte az összes láz és fájdalom csillapítóra érzékeny vagyok,germicid-c kúpot kapok ha szükség van rá,és nagyon jó.Pillanatok alatt leviszi a lázam.
13/36 anonim válasza:
Miért ne kapna.Nagyon sok betegségre írnak fel kúpot nem csak lázcsillapításra.
14/36 anonim válasza:
Igen. annak idején 14 éves koromban beteg voltam. Sima szokásos influenza szerű megbetegedés téli időben. Mivel 14 éves voltam, még a gyerekorvoshoz kellett mennem. Nem tudom miért, lehet megszokásból kúpot írt fel a doki. Kicsit furcsálltam, de hát mindegy, kiváltottam, rendeltetésszerűen használtam. Nyilván nem volt rám írva, hogy kúpot használok, én meg nem vertem nagy dobra. Szóval igazából nem volt nagy ügy.
15/36 anonim válasza:
Felnőttek is használják. Gyorsan ható gyógyszerek.
17/36 anonim válasza:
Csak addig fáj míg felnyomják,de utána gyorsabban hat mint a sok szájon át adott szemét.
18/36 anonim válasza:
17! Nem fáj. Nem tudom, honnan veszed. Akkor a kakilás is fájna, az sokkal vastagabb!
19/36 anonim válasza:
Ha kell én mai napig használok kúpokat. Gyorsan ható, gyomrot kímélő gyógyszerek.
20/36 anonim válasza:
Nem fàj amikor dugom fel. Akinek fàj az rosszul csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!