Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Minek lehet a tünete ez?

Minek lehet a tünete ez?

Figyelt kérdés

Néha van, hogy úgy érzem, hogy teljesen elgyengülök és nehezen koncentrálok olyankor és még a szám is kiszárad. Vashiányos vérszegény vok, de annak ehhez (sztem) semmi köze. Ugye nem cukorbetegség???? (Ja, nem evés előtt, szal nem a vércukrom megy le).. a vérnyomásommal lenne baj??? Általában 105/70vmennyi körül szokott lenni.

Előre is köszi mindenkinek a segítségét!:)

2010. szept. 12. 00:08
 1/2 anonim ***** válasza:

"Az anaemia klasszikus tünetei közé tartozik még a beteg fáradékonysága, fázékonysága, gyengesége, csökkent teljesítőképessége, ingerlékenysége. A koncentrálóképesség általában romlik, álmatlanság, fülzúgás, látási zavarok, szédülés, fejfájás, ájulás-érzés jelentkezhetnek. Gyakran fájdalmasan berepedezik a szájzug, nehezen gyógyuló seb alakul ki. A törékeny, lapos köröm, hajhullás, száraz, viszkető bőr, a nyelv égő érzése, a nyelés közben jelentkező fájdalom elsősorban a vashiányos formára jellemző."

Anaemia=vérszegénység

Szerintem emiatt van.

2010. szept. 12. 01:09
 2/2 rolland994 válasza:
Szia.Szerintem a verszegenyseg lesz itt a baj.Naponta rendesen etkezel?Nekem is ez a baj mivel en is verszegeny vagyok es ha nem alszok eleget vagy egy napban 1x 2x eszek akkor elkezdek szedulni,tisztara faradt leszek,es gondolkodnom kell rajta pl hogyha a baratomra nezek ,hogy o telleg a baratom e vagy ismerem e egyalltalan.Nekem ez a dolog tegnap tortent meg masodszor es akkor elkesztem enni kannalal a cukort meg ittam szollolevet es uttana 1 ora mulva es is mult :)
2010. szept. 12. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!