Mindenhol fáj a fejem, mit tegyek?
Sosem voltam ezelőtt olyan fejfájós típusú ember, de az elmúlt 1-2 évben sajnos mentálisan sok problémám lett, borzasztóan stresszes vagyok, és hát időnként elkezdett előjönni a fejfájás.
Az életmódom nagyon egészséges, odafigyelek az étrendemre is, napi szinten edzek, sok vizet iszom. Az idegrendszerem sajnos elég gyenge, sok mindent túlaggódok, sokat idegeskedek, volt már pánikrohamom is, emellett szerintem tuti van valami hipochonderség is bennem...
Tegnap óta nagyon fáj a fejem, ilyen konstans nyomást érzek szinte mindenhol, főleg most fájt reggel, ahogy felkeltem. Annyira megijedtem, persze elkezdtem utánaolvasni a problémának, és mindenhol ilyeneket látok, hogy ez agydaganat előjele... már szinte sírok, annyira izgulok, hogy mitől fáj hirtelen így a fejem... vagy másnak is volt ilyen? Tudom, tudom, mindent túlstresszelek, de valahogy még nem volt ilyen sugárzó fejfájásom, ami mintha szétnyomná a fejemet.
18/L
Most van valamilyen front?
Hát eddig nem észleltem frontérzékenységet, bár a szüleim és a nagyszüleim is szenvednek ezzel, nem tudom, mennyire örökletes a dolog.
A testtartásom nem a legjobb, sokat dolgozok sulis ügyekben a gép előtt, és sűrűn fáj a hátam is, mert sajnos valóban nem tartom jól magam. A nyakam is néha begörcsöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!