Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mindenhol fáj a fejem, mit...

Mindenhol fáj a fejem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sosem voltam ezelőtt olyan fejfájós típusú ember, de az elmúlt 1-2 évben sajnos mentálisan sok problémám lett, borzasztóan stresszes vagyok, és hát időnként elkezdett előjönni a fejfájás.

Az életmódom nagyon egészséges, odafigyelek az étrendemre is, napi szinten edzek, sok vizet iszom. Az idegrendszerem sajnos elég gyenge, sok mindent túlaggódok, sokat idegeskedek, volt már pánikrohamom is, emellett szerintem tuti van valami hipochonderség is bennem...

Tegnap óta nagyon fáj a fejem, ilyen konstans nyomást érzek szinte mindenhol, főleg most fájt reggel, ahogy felkeltem. Annyira megijedtem, persze elkezdtem utánaolvasni a problémának, és mindenhol ilyeneket látok, hogy ez agydaganat előjele... már szinte sírok, annyira izgulok, hogy mitől fáj hirtelen így a fejem... vagy másnak is volt ilyen? Tudom, tudom, mindent túlstresszelek, de valahogy még nem volt ilyen sugárzó fejfájásom, ami mintha szétnyomná a fejemet.

18/L

2022. febr. 20. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Háziorvosod mit mondott?
2022. febr. 20. 10:29
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Bár nálad szerintem nem ezért van, de rossz testtartás miatt is lehet fejfájás. Vagy lehet, hogy frontérzékeny vagy.
2022. febr. 20. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
fronterzekeny vagy? en 18 eves korom orul lettem fronterzekeny
2022. febr. 20. 10:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Most van valamilyen front?

Hát eddig nem észleltem frontérzékenységet, bár a szüleim és a nagyszüleim is szenvednek ezzel, nem tudom, mennyire örökletes a dolog.

A testtartásom nem a legjobb, sokat dolgozok sulis ügyekben a gép előtt, és sűrűn fáj a hátam is, mert sajnos valóban nem tartom jól magam. A nyakam is néha begörcsöl.

2022. febr. 20. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
lehet Magyarorszagra meg nem ert el, itt Angliaban mar 4. napja tombol a szel, vihar, jeges eso, ho. szerintem siman lehet fronterzekenyseg
2022. febr. 20. 10:48
 6/7 A kérdező kommentje:
És ha eddig nem volt, akkor a frontérzékenység csak úgy hipp-hopp kialakul mondjuk esetemben 18 évesen? Bocsánat ha hülye a kérdés, nem igazán tudok erről sok mindent.
2022. febr. 20. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem igy volt
2022. febr. 20. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!