Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Utóbbi időben elfelejtek dolgokat, nem jutnak eszembe dolgok.

Pl. Gyakorlaton voltam, kérdezték, hogy melyik részlegen vagyok, és nem jutott hirtelen eszembe a részleg neve..

A munkámban is követek el hibákat, mert egyszerűen elfelejtem beírni azt, amit fontos lenne.

Otthon is, mielőtt elmegyek, többször meg kell néznem, hogy elzártam-e a vizet, a konnektorból kihúztam vajon a dolgokat, stb.

Tegnap fel akartam mosni, megengedtem a vizet, munkatársam kérdezi, hogy tettem-e bele tisztítószert, én pedig nem emlékeztem rá.

Komolyan úgy érzem, mintha lenne egy köd az agyamon, és nagyon nem úgy működöm, ahogyan kellene.

Váltott műszakban dolgozom, ( sok az éjszakás műszakom is) mellette pedig tanulok.

Okozhatja ezt az, hogy kicsit túl vagyok terhelve? Mit tudok tenni ellene?

Nincs szabadnapom, ebben a hónapban 2 volt, mikor ténylegesen nem kellett mennem sehová, és nem az éjszakásból jöttem haza. A többi napon mindig van/ volt valami.

Pedig az elmúlt időszakban még elég normálisan alszom is, mégis ez van.

Kb két hete volt az, hogy éjszakás után mennem kellett intézni a dolgaimat, ez miatt pedig nem aludtam csak este, ez többször előfordult a héten.

Mégis azt érzem, hogy most jutottam el arra a szintre, hogy memória zavarom van, és azt érzem, hogy nem működöm.

2022. febr. 16. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A váltott műszak és az éjszakázás egészségtelen. Nem vagy kipihenve. Keress normális munkát, mert ebbe belerokkansz.
2022. febr. 16. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
keress normalis munkat ahol nem kell ejszakazni, eyertelmuen kialvatlan vagy, a biologiai orad teljesen felborult
2022. febr. 16. 17:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Eü-s vagyok, ebben is tanulok tovább. Szeretem is. Itt van éjszaka, ez ellen nem tudok mit tenni.:/
2022. febr. 16. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
hat akkor rip. megszoksz vagy megszoksz. en se birnam az ejszakazast
2022. febr. 16. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A szervezeted jelez. Van egyműszakos munka az egészségügyben is. Ezt nem lehet büntetlenül csinálni. Nem így lettünk kitalálva.
2022. febr. 16. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!