Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pánikbetegeséggel erős szorong...

Pánikbetegeséggel erős szorongással küzdök minden nap emiatt nem tudok eljárni dolgozni pedig nagyon szeretnék! Tudtok ajánlani valami jól fizető megbízható korrekt home Office munkát?

Figyelt kérdés

2022. febr. 13. 06:06
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Erre először pszichiátriai kezelés kell, dokival és pszichológussal. Ha gondolod írj privatot jártam ebben a cipőben
2022. febr. 13. 06:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Mivel többen írtatok nekem privát üzenetet, így itt válaszolok.

Sztkba mentem pszichiáterhez, először nem jó orvost fogtam ki így kellett pár plusz kört futnom:

Második orvosomnak bármilyen kellemetlen egy idegennek megnyíni, minden létező banatomat és félelmemet elmondtam. Több alkalommal kellett mennem mire sikerült normális gyógyszerekre rá állítani, majd elkezdtük a pszichoterápiát egy pszichológussal (igen ez is tb alapon volt.)

Szép lassan lépésről lépésre vissza hoztak az öngyilkosság széléről. Ahogy telt múlt az idő (persze a panikrohamok és kisebb vissza esések voltak) szépen helyre hoztak. Azóta van stabil munkám és gyógyszert sem kell szednem. Nem egy csapásra oldják meg az ember gondját de olyan mentőövet dobnak amibe ha bele kapaszkodsz és akarsz javulni tudsz.

Nem lettem gyógyszer függő zombi és társai sem. Annak idején a teraszra sem mertem kimenni a szobából, ma egy multinál vagyok vezetilő pozícióban.

Természetesen az akaraterő elengedten, de megéri.

2022. febr. 16. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Home office semmivel nem jobb sima munkanal. Csak jobban fogsz tole szorongani, ha kozben elmegy a net, akad a kapcsolat, ordibal veled az ugyfel stb.
2022. febr. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!