Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tehetek? Mi lett apámmal?

Mit tehetek? Mi lett apámmal?

Figyelt kérdés

30 éves kora óta rendeszeresen ivó emberről beszélünk Napi min 3 sör és 1 üveg unicumot iszik kb.

Az utóbbi időben 4 hónapja teljesen lesoványodott apám csont és bőr, reszket a keze, a lehelletének a szaga mint a cukorbetegeknek,enni nem bír ha eszik is vagy iszik(vizet,üdítőt) kijönnbelőle.Hasmenése van hónapok óta, 1 nap kétszer bemegy neki. Egész nap alszik ki kellni nem akar vahy csak a piáért meg leviszi a kutyáját. A hasa magyon megnőtt szerintem vizes.

Szerintetek meddig húzza még így és mi lehet a baj? Eddig is ivott ugyan ennyit, de most mintha nem is ugyan az az ember lenne. Orvoshoz nem hajlandó menni. Fájdalmai nincsenek.

Korábban 20 éve kb volt egy hasnyálmirigy műtéte(pia miatt) 71 éves.

2022. febr. 12. 10:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező!

Én is így vagyok nagyon rossz!

2022. febr. 15. 06:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy van azóta apukád elment orvoshoz?? Köszi
2022. márc. 31. 06:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Honvéd kórházban volt két hétig onnan kiengedték és most otthon van kezd megerősödni. Az elején menni sem tudott úgy leépült azegény de napról napra erősebb és már a rollátort is elhagyta egyedül jön megy súlyzózik sétál nem iszik. Alakul, nagyon örülünk mert azt hittem tényleg itt lesz vége. Gyógyszereket szed ezzel az állapota fent tartható akár évekig.
2022. máj. 25. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia érdeklődnék apukád felől hogy van?
2023. szept. 16. 20:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Apukàm azòta is ugyan ùgy van,mondhatjuk jelenleg helyrejött, teljesen egyedül jön megy. Rendszeres kontroll alatt van orvos àltal, vérvételek hasi ultrahangok stb. Van egy ciszta a veséjében ami ùj plusz epeköbe lett plusz sűrűn vérzik az orra szinte heti rendszerességgel. Ennyi igazàbòl most ez van. Ettől függetlenül àltalànos àllapota rendben van. Nyilván nem tudom meddig, jelenleg rendben van a faterom.
2023. nov. 18. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!