Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gal D3+K2 vitamin csepp...

Gal D3+K2 vitamin csepp okozhat puffadást?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hete kezdtem használni, azóta bugyorog, feszül, puffad a hasam. A Gal C-komplex kapszulát is akkor kezdtem, lehet hogy attól inkább? Vagy ami még akkor történt az az, hogy fogászaton voltam, tömés volt, és gondoltam rá, hogy nem-e az érzéstelenítőben van vmi, amit nem szeretnek a belek. Sibo- m van amúgy, de 1 éve már jól voltam hasilag kb., most arra kéne rájönnöm, mi borított fel. Ételeket ugyanolyanokat ettem, mint eddig szoktam.

2022. febr. 11. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

Anyamnal jartam a multkor, kaptam tole gal vitaminokat, mert o eskuszik ra, valami multivitamin por es kapszula volt.

Hat en olyan rosszul meg eletemben nem voltam, hasmenes, hasfajas, minden volt.

Soha tobbet :D

2022. febr. 11. 16:37
 2/3 szg74 ***** válasza:
Szerintem is próbálj ki más terméket! Én G&G-set szedek, sosem tapasztaltam semmi rendellenességet. (Élan-Vital oldalát kellene felkeresned, hogy tájékozódj az ő termékükről.)
2022. febr. 12. 05:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is most hasfájás témában kutakodok. Én is nagyobb dózisú D3 vitamint "szedtem" és feszül a hasam szúr, nem tudom miez. Ugyanúgy ettem, vagy ideg lehet nem hiszem.
2022. febr. 26. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!