Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Covidosként mennyire veszélyes...

Covidosként mennyire veszélyes ha fulladok? Nehezen veszem a levegőt.

Figyelt kérdés

Már egy hete koronavírusos vagyok és nehezen kapok levegőt. Fekszek az ágyban és kapkodom a levegőt, nagyon nem is tudok menni mert kifulladok. Köhögök és lázam is van. Ez másnál mennyi idő alatt múlt el?

34 éves férfi vagyok, kaptam már két oltást.

2022. febr. 5. 21:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen állapotban jelenj meg a területileg illetékes kórház covid-19 ambulanciáján (légúti sbo) még a mai napon vizsgálatra.
2022. febr. 5. 21:12
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Kérdésedre konkrét választ adva: veszélyes, állapotod hospitalizációt igényelhet.
 3/21 A kérdező kommentje:
nem tudok elmenni, karanténban vagyok és fizikailag se megy.
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Hívj mentőt...
2022. febr. 5. 21:13
 5/21 A kérdező kommentje:
nem akarok kórházba menni mert ott csak meghalnák. Milyen házi gyógymód van? Szedek most d vitamint meg c vitamint ezen kívül mi jó még?
2022. febr. 5. 21:16
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Házi gyógymód nincs. Állapotod jelenleg vsz. kórházi ellátást igényel, a betegek a kórházban a betegség miatt halnak meg (ami sokszor azért progrediál fatális állapotig, mert túl későn kerülnek be...), nem azért mert fizikailag egy kórházban vannak. Így otthon van esélyed meghalni.
2022. febr. 5. 21:20
 7/21 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem olyan veszes meg csak most kezdodott a laz meg minden, eloszor probalkoznek massal. Ha nem javul, romlik, par ora mulva mento. Nyissal ablakot, paras hideg levego jot tesz. Vegyel be nyugtatot az is segit sokat. Langyos folyadék, magas laz eseten siman furodj meg, nem hideg vizbe csak szokasosba. Fajdalom es lazcsillapito. Kohogesre stodal szirup, borsmenta tea kortyonkent.
2022. febr. 5. 21:21
 8/21 anonim ***** válasza:
55%
Ne feküdj, hanem ülj az ágyban. Ha légszomjad van, ne aludj el úgy! Szellőztess sokat! Disznózsíros rongy a mellkasra nagyon jó házipraktika. Egész éjjelre hagyd rajta, ez segít a köhögésen.
2022. febr. 5. 21:21
 9/21 anonim ***** válasza:
53%
Ja es izlandi zuzmo.
2022. febr. 5. 21:22
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
Azért az 1-es válasz lepontozói remélem elégedettek lesznek szájukban izlandi zuzmóval, mellkasukon disznózsírral, ha a kérdező betegsége tragikus véget ér.
2022. febr. 5. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!