Miért nem érzek semmit?
Végre túllettem az exemen. Egy évig tartott hogy nagyon szerettem még a szakítás után is, és hogy túllegyek rajta másokkal flörtöltem bulikon, semmi komoly, csakhogy lássam, vonzó vagyok e még. De nem tudtam túllépni rajta, mindig ott motoszkált a fejemben hogy ki akarok békülni vele, annak ellenére hogy nagyon szemét volt velem. Na ez egy hónapja hirtelen teljesen elmúlt. Mintha minden eddigi érzésemet ollóval elvágták volna, a semmiből közömbös lett számomra. Viszont ez nem önmagában érkezett, az egész világ közönyössé vált. Ha valamit elrontok nem érzem rosszul magam, hanem higgadtan kezelem a helyzetet, kitörő örömet se érzek olyan dolgoktól, amiket eddig szerettem, és szinte nyom nélkül elpárolgott minden szexuális vágyam, mintha egy darab kő lennék. Étvágyam van, de nagyon sokat alszom és gyakran vagyok fásult. Kicsit zavar mert úgy érzem mintha csak vegetálnék, de közben meg rég voltam ilyen produktív mint most (sokat dolgozok és hatékonyan). Szerintetek mi lehet velem?
22 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!