Veletok volt olyan, hogy betegség miatt egy nap alatt belázasodtatok?
Hogyhogy? Reggel felkeltem, semmi bajom nem volt, majd hirtelen belázasodtam, délre már nagyon rosszul voltam. Ennyi. :D
3-as
És ez mire bizonyíték? Lehet, hogy már 3 napja beteg voltál.
A kérdés értelmetlen. Ha esetleg arról akart volna szólni, hogy mennyi idő kell, amíg 36,5-ről megindul és eléri a 38-at, azt hiszem elég nyilvánvaló, hogy az esetek 99%-ban kevesebb, mint 24 óra, sőt még pár óra sem nagyon kell. Azt meg, hogy mióta vagyunk betegek, mégis honnan tudjuk, mindennek van lappangási ideje.
"3-as
És ez mire bizonyíték? Lehet, hogy már 3 napja beteg voltál."
Ezt nem teljesen értem. Miféle bizonyíték? Mit kéne bizonyítani? Nyilván napok óta beteg lehettem, nem állítottam az ellenkezőjét.
A kérdés így szólt: "volt olyan, hogy betegség miatt egy nap alatt belázasodtatok" - a válaszom hogy igen, volt hogy hirtelen belázasodtam. Semmit nem szándékoztam bizonyítani vagy cáfolni, nem egészen értem a kommented...
Legutóbb pl a covid okozta ezt, hogy reggel jól éreztem magam, délután már a takaró alatt remegtem lázasan. Arról nem tudok, hogy valaha lettem volna influenzás.
Akkoriban otthonról dolgoztam, nem kellett hazajutnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!