Bélféreg hogy mutathatò ki?
25 éves nő vagyok, kb 8 évvel ezelőtt volt bélférgem, ami úgy derült ki hogy vakbélgyulladásom lett és megműtöttek. Utánna kaptam rá gyògyszert és rendbe jöttem. Viszont most újra érzem már kb egy hete hogy viszket a végbél nyílásom. Sokszor puffadok is úgy hogy gyanítom hogy újra jelen vannak sajnos. 28-ikán megyek vérvételre de nem ebből a célból szerettem volna menni, a kérdésem viszont az lenne hogy mi alapján derül ki a vérből ha egyáltalán kiderül, hogy van e bélféreg vagy nincs?
Az interneten rábukkantam erre a vény nélkül kaphatò Parazitol nevű gyògyszerre esetleg van valakinek tapasztalata vele kapcsolatba?
Régen a Vermoxot szedtem azt ha jòl emlékszem receptre kaptam.
Viszont nem nagyon szeretnék össze vissza mindenfélét szedni mert antidepresszánst szedek és nem tudom hogy erre a gyògyszerre mit szabad és mit nem. Nem szeretnék rosszul lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!