Pattanásos bőrre tippek?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, nagyon fehér bőröm van, ezért nagyon látszik rajta a pattanas. Tükörbe nézek és nagyon nem szép az arcom, tippek melyek beválnak rá.Hasznaltam már többféle krémet is2022. jan. 8. 15:44
2/6 anonim válasza:
Szia tudatos bőrápolás minden más kamu és csak rontol a bőröd állapotán.Javaslok egy alaprutijt minden reggel és este arcmosáshoz használj egy olajos lemosót(babylove ultra sensitive baba olaj tökéletesen használható erre a célra) bekened vele az arcod aztán egy geles lemosóval lemosod (babylove ultra sensitive balzsam) aztán kenj fel egy hidratáló krémet(cerave,dmben kapható nagyon olcsón balra med termékek nagyon jó arckrémek és lemosók) és a legfontosabb a fényvédelem!!nappal 50 faktoros fényvédő este ugyanaz a rutin.Aztán lassan vezesd be a szerumokat (revox,The ordinary niacinamid kimondottan pattanásokra van) bővebben olvass utána neten vagy a skinsmart YouTube oldalán.
3/6 anonim válasza:
2es nem tudom miert lett lepontozva, tok jokat irt, facebookon erdemes belepni a Tudatos borapolok klubjaba, en is ott tanultam jo par dolgot, hogy mit erdemes, es mit nagyon nem.
4/6 anonim válasza:
Szia Kérdező!
Nekem is ilyen típusú bőröm van, mint Neked!
Javaslom, hogy minden nap ki kell nyomni a sárgát, arcmosás után!
Uborkával szoktam kenni az arcomat és jót tesz Neki. Élesztőt is ettem már és az is jó!
6/6 anonim válasza:
Én a komedogén mentes krémeket és BHA vagy is szalicil savas lemosót javaslom. Niaciamide van akinek beválik van akinek nem, mindenesetre zsirosabb bőrre javasolják.
Nyomkodással vigyázni kell mert ha rosszul csinálod heges vagy foltos marad a bőröd. Ezért szokták kozmetikust javasolni mert ő tudja higy kell. De az se megoldás igazából hosszútávon. A tudatos bőrápolás viszont az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!