Mi lehet a baj??
Kicsit megment a szilveszteri buli, eleg sokat sikerult iqost szívnom, néhány rendes cigi is volt, bar az azert nem sok, de a szórakozóhelyen a legtöbbet a cigizoben töltöttem... sajnos.
A kijozanodas (ami elég rossz volt, tegnap es meg ma is erzem a masnapot...) ota faj a hatam, mintha a tudom fajna... es a mellkasom is, ha pl nagy levegőt veszek, vagy kohogok/tusszentek (nemreg gyogyultam meg betegsegbol, talán nem is teljesen, mert még fujom kicsit az orrom)... nem szur, hanem mintha izomlazam lenne, vagy nem is tudom. Szóval mintha a tudom fajna, az létezik?
Nincs lazam, a szaturaciom is jo (van ilyen kis szerkentyum), tehát semmi, csak ez a hatfajas/mellkasfajas, ami nem olyan, mint mikor pl regebben panikrohamom volt es azt hittem szívinfarktusom van, hanem ilyen nagy levegővetelre jelentkező fajdalom...
Ez lehet valami komolyabb? Vagy csak a buli/sok cigi hatasa?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!