Mitől érezhetem magam nagyon gyengének 2 napja?
Egy gyors kórtörténet.
2018-ban véget ért egy 8 hónapos bántalmazói kapcsolatom, aminek a vége pszichiátria lett.
A vérnyomásom utána 170-80 körül mozgott, erősen szorongtam (a falat kapartam sokszor, öngyilkosság is eszembe jutott megoldásként a szenvedésemre), fájt a fejem, fájt a hasam és folyamatosan feszült volt a hasizmom és mellé még az agyam is teljesen tönkre ment, sokszor a szavak se jutnak eszembe. illetve folyamatosan fáradt, enervált voltam.
2 évig nem találtam orvost (anyagi, családi helyzet gátolt meg), de a tüneteim idővel enyhültek.
Augusztus óta szedem a Setralin Sandoz nevű antidepresszánst. A szorongás enyhült. Az enerváltság is, már nem aludtam napi 3x. Az kognitív funkcióim picit javultak.
A vérnyomásomat egy rutin vizsgálat során megnézték, akkor 140 volt, azóta is 140-50 körül ingadozik. A pulzusom ijesztőbb, az 90-112 között van, de nagyon gyorsan képes felmenni 120ra is, valamint visszaesni 90re.
Most jelenleg 1 hete nem szedem az antidepit (hirtelen hagytam abba, de csak 50mg-ot kaptam), és a fejem folyamatosan fáj enyhén, a pulzusom leesett 70 körülire és nagyon gyengének érzem magam az utóbbi 2 napba. Éjszakás munkahelyem van, de sokszor ott is érzek szívfájdalmat.
Mi lehet a baj?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!