Júniusi Pfizer után még mindig fáj a bal combom, ez elmúlik valamikor, volt másnak is ilyen?
Figyelt kérdés
Olyat nem kérek, hogy nincs köze az oltásnak hozzá stb. De igen, attól van, nem múlik el, előtte nem volt a lábammal problémám, 24 éves vagyok. Nagyon megbántam az oltást, a többi mellékhatásról nem beszélve... Csodálatos, ha ezzel kell együtt élnem örökre...2021. dec. 31. 14:39
1/10 anonim válasza:
Orvost kérdeztél a lábadról?
Mi fáj a lábadban, izom, csont, bőr?
2/10 A kérdező kommentje:
Izom, meg zsibbad néha, nem fixen nagyon fáj, hogy ne tudnék járni, de azóta nem múlik el... Háziorvosom nem foglalkozik ezzel, lehülyézett, kiröhögött, meg azt mondta, szimulálok és idézem, "nem talált bajomat". Ránézésre...
2021. dec. 31. 14:48
3/10 anonim válasza:
Ne ülj rá, és akkor nem zsibbad el. Probléma megoldva.
4/10 anonim válasza:
Hát bármitől lehet, nem kell rögtön oltásra gondolni
5/10 A kérdező kommentje:
Az első oltáskor kezdődött, mint a karfájdalom, nyirokcsomó duzzanat, csak a többi elmúlt, ez nem. De az, de nem fogok magyarázkodni senkinek...
2021. dec. 31. 15:02
6/10 A kérdező kommentje:
Nem ülésnél fáj és zsibbad, hanem állásnál, járásnál főleg. Ne járjak? Arról nem beszélve, hogy senki nem veszi komolyan ezt...
2022. jan. 4. 11:55
7/10 anonim válasza:
Szia, én arra gondolok /és teljesen komolyan, okkal és racionálisan/ hogy olyan szakorvoshoz menj el, aki a visszerekkel foglalkozik!
Nem tudom melyik szakterület az, ezt keresd ki magadnak!
Arra gondolok, amikor az emberek lábán van visszérgyulladás és arra a szakorvos.
Most nem fejtem ki bővebben hogy miért.
Ott mondd el a panaszod és kérj vizsgálatot.
(covid az erek belső felületén csinál ezt-azt stb stb)
8/10 anonim válasza:
Nekem nem fájt, viszont zsibbadni nagyon zsibbadt, nem, nemcsak pihenésnél, hanem járásnál, utcán napközben is. Nagyon féltem, persze, megoldás nem volt semmi. Háziorvos, konkrét nagy ívben lesz..., csak azt szajkózta, hogy oda ne menjek ám hozzá. Pozitív covid tesztem viszont soha nem volt. Sok telefon, sms, rokonsági körben ápolókon keresztül épelméjűbb orvosig. Igazából nem tudtak semmit, talán valami neurológia tünet (cukrosoknál van hasonló, de nekem vércukorszint 4,0-4,4 közt volt, így ez kizárva). Első adag után (délután fél 3-kor kaptam) másnap délelőtt 11-kor jelentkezett. Nekem magától maradt abba július közepe tájékán. Izomfájdalmam ezen időszak alatt csak néha egy-egy belenyillaló lüktetésszerű volt, könyökhajlatban. Kitartást és jó egészséget kívánok!
9/10 anonim válasza:
Apámnak éjszakánként zsibbad a karja oltás óta. A durva az hogy eltelt fél év és még mindig meg van neki...(3. oltása nincs)
10/10 anonim válasza:
Igen ez az oltástól van most kolegám szenved abban amiben teis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!