11/14 A kérdező kommentje:
Te emlékszel hol fáztál meg?
2021. dec. 17. 13:53
12/14 anonim válasza:
A háztetőt javítgattam késő ősszel és a késő éjszakába húzódó munka során a hidegben sz6rrá fagytam.
13/14 anonim válasza:
Én egyszer még a 3.napon is taknyos voltam.
14/14 anonim válasza:
Megfázás szerű tünet, durva arcüreg gyulladással. Nem megfáztam, hanem elkaptam valamit. Kórházban dolgoztam, orrom kezdett el folyni, majd az arcüregem gyulladt be. Később a homloküregemre is ráment, gennyes váladék szivárgott belőle, antibiotikum kúra hozott helyre egy időre, aztán még kétszer visszaestem. Valószínűleg egy ciszta okozta, amit később megműtöttek. Ez elzárta a járatot és folyton elfertőződött. Azóta is volt náthám talán kétszer pár napig, de semmi komolyabb megfázás 2018 óta, amikor a műtét volt. Azóta rendszeresen naponta kimosom az orrjárataimat, mindig jön ki összeállt váladék, ami fehér színű. Ez még jó, mert ha zöld vagy sötétebb lenn, az utal a baktériumokra, a lényeg hogy esélyt se adjak arra hogy elszaporodjanak. Másik a mandulám, amivel szerencsére szintén nem volt probléma, de hetente akár többször is ki kell nyomkodnom a cuccot ami összeáll benne. Ilyenkor néha afta keletkezik rajta ami kellemetlen, de nem gyullad be az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!