Covid után sárgásabb széklete? (Vagy nagyon világos barna) és kicsit lazább is. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Mindenképp el fogok menni orvoshoz, csak kíváncsi vagyok, hogy másnak is volt-e ilyen... és ha igen, meddig tartott?2021. dec. 15. 12:45
1/5 anonim válasza:
Általában attól függ mit eszel, iszol.
Vitamin, taplálékkiegeszítő és gyógyszer is elszínezheti.
3/5 anonim válasza:
Most hogy mondod... :) Nekem is. De fel sem merült bennem, hogy orvoshoz menjek ezzel. Majd írd meg, hogy neked mit mondtak.
4/5 anonim válasza:
A Covid károsíthatja a májat, ez okozhat elszíneződést. Nézess májfunkciót.
5/5 Cubina válasza:
Nekem és a lányomnak a covid két hete alatt az egyéb tünetek mellett naponta többször élénk narancssárga hasmenésünk volt úgy, hogy szinte semmit se ettünk két hétig a tömény hányinger és a szag/ízvesztés miatt.
Nagyon ijesztő volt, nem láttam még soha ilyen színű székletet.
A gyógyulás után még néhányszor előjött ez, azóta nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!