Mi okozhatja az állandó hát-,karfájást? (Idős ember)
Papám 75 éves, már egy hónapja fáj neki a háta, a lapockájától a derekáig és a tarkójánál. Ez kisugárzik mindkét karjába a kézfejébe is. A háziorvos 3 heti Analgesin Forte, és Sirdalud terápiát írt fel, hiába szedi a gyógyszereket semmit nem használnak (már letelt a 3 hét).
Még mindig fáj neki, nem tudom okozhatja e az hogy szívbeteg és nem nagyon szedi a gyógyszereit ráadásul keveset is mozog egész nap bent ül a szobában és tévét néz csak dohànyozni jár az udvarra. Az orvos tud erről nem tudom mi lehet a gond :/ Lehet az időskor okozza?
A mozgás nagyon fontos lenne.A megkopott izületek be vannak gyulladva . Gerinc porc kopása is lehet.A gerincből ez irányba kiinduló idegvégződéseket nyomhatja porc korong.A lapockájában az ideg összerántja az izmokat,ezeket szét kellene maszirozni.
Szoktak erre Diclák kenőcsöt alkalmazni,recept nélkül is azonos az ára. Magamon kipróbálva a Sport krémet is jónak találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!