Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az éttermekbe kell majd maszk ?

Az éttermekbe kell majd maszk ?

Figyelt kérdés
Vagyis kajálás közbe le lehet venni lehet bent enni így ? Vagy nem lehet levenni és el kell vinni a kaját ?

2021. nov. 20. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem utóbbi lesz. Mondjuk hogy semmi értelme ennek az is biztos!

Mondjuk mi úgy oldottuk meg haverokkal hogy a parkolóba kiültünk a kocsikból lábbal kifele, és úgy kajáltunk/beszélgettünk, szerintem most is ez lesz.

2021. nov. 20. 01:49
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

A személyzetnek igen, a vendégeknek nem.

A védettségi igazolvány változatlanul csak 500 fő feletti rendezvényeken kötelező. Jelenleg vendéglátó helyeken, vendégként semmilyen változás nincs a július eleje óta érvényes szabályokhoz képest.

2021. nov. 20. 08:29
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem kell igen de amikor eszel meg iszol leveheted legalábbis eddigi hullámok idején amikor voltak a komolyabb szigorítások így történt.
2021. nov. 21. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig itt van a kormányrendelet szövege:

[link]

"n) – a (3a) bekezdés szerinti kivétellel – a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló

kormányrendelet szerinti vendéglátó üzletben (a továbbiakban: vendéglátó üzlet) történő munkavégzés során”

Csak a dolgozóknak. Egyelőre. Akárhogy is volt korábban.

2021. nov. 21. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!