Nagyon félek a covidtól,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm pár napja halt meg. Lélegeztetőn volt, alapbetegsége is volt,illetve a tüdejének nem tudom hány %-a nem is működött. Én is náthás vagyok,elkaptam a gyerekektől. Nem fáj a torkom,más panaszom nincs,viszont néha érzem,hogy fáj a hátam. Próbálom be tudni annak,hogy a 11 hónapos babámat sokat cipelem és talán ez miatt van a hát fájdalom. Oltatlanok vagyunk. El gondolkoztunk már az oltáson is,de valamiért félünk is tőle. Olyat is hallottam,hogy többnyire olyan hal bele a vírusba aki be volt oltva,most akkor mit csináljon az ember?2021. nov. 19. 14:59
1/6 A kérdező kommentje:
Tüszkölök is,illetve sárgás az orrváladékom is.
2021. nov. 19. 15:02
2/6 anonim válasza:
Maradj otthon, hordj maszkot, fertőtleníts, ha már nem mered beoltatni magad.
3/6 anonim válasza:
Mondjuk idióta konteósok meg a szomszéd Mari néni helyett hallgass az orvosokra?
Be kellene oltatni magad, és akkor nem kéne fosni. Jóval kisebb eséllyel kerülsz kótházba vagy halsz meg, ha beoltatod magad. Nem olyan bonyolutl ez, csak ki kéne tudni szűrni az álhíreket meg rémisztgetésseket.
4/6 anonim válasza:
"Olyat is hallottam,hogy többnyire olyan hal bele a vírusba aki be volt oltva,most akkor mit csináljon az ember?" - na, ezt ne hidd el! Igen, oltott is belehalhat a vírusba, hogy TÖBBNYIRE az oltottak halnak meg, ez nettó h*lyeség!
Betegen úgysem aktuális az oltás, akármitől is vagy beteg.
Amíg meggyógyulsz, ráérsz eldönteni, hogy kérd-e az oltást vagy ne.
5/6 anonim válasza:
Ez baromi ökörség, hogy az oltott hal bele a vírusba!!! Hogy hihetsz el ilyen ökörséget??? Csinálj legalább egy patikai tesztet, hogy megnyugodj, hogy ez nem covid, és oltass. A jövő héten regisztráció nélkül. Csak ne a kínaival. Ha az ember, aki kénytelen felnőtt lenni akkor is, ha nem az, hiszen felelős egy kisgyerekért, nagyon fél valamitől, akkor nem nyafog, hanem tesz ellene, hiszen tehet.
6/6 anonim válasza:
Nem azok halnak bele többnyire a vírusba akik be voltak oltva, hanem pont azok, akik nem voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!