37,8 fokos hőemelkedésem van, ráz as hideg. Ilyenkor karanténba kell maradni?
Remeg mindenem, szédülök, hányingerem van most emgmértem 37,8 fokos a hőemelkedésem. Így keltem ma fel meg fáj a torkom.
Ilyenkor kötelező itthon maradni? Vagy mi a teendő?
kaptam már három oltást csak lehet hogy ez nátha?
Munkahelyemen két kolléga is karanténban van és helyettesitenem kellene őket hétfőn.
Legalább is nagyanyámék annak idején így mondták...
Nem a kovid miatt, szerintem alap hogy ha beteg az ember ne menjen társaságba.
Függetlenül attól, hogy covid-e, nem célszerű és nem illik betegen munkába/iskolába menni, ha nincs halaszthatatlan, utólag pótolhatatlan dolgod. Csak kínzod magad, késlelteted a gyógyulást, hatékonyan dolgozni/tanulni úgy se tudsz, csak arra jó, hogy másokat megfertőz.
Szóval felhívod a háziorvosodat, az meg kiír táppénzre. Majd telefonálsz/írsz email-t a főnöködnek, hogy beteg vagy nem tudsz menni. Ha még nem dolgozol és iskolás vagy, akkor ugyan ez, csak nem táppénzes papírt kapsz, hanem simán igazolást. De akkor is illik e-mailben vagy telefonon értesíteni az iskolát(osztályfőnököt) a helyzetről.
4,5 válaszoló köszönöm!
Nagyon rosszul vagyok! Rosszul érzem magam, elegem van!!! Szenvedek nagyon!!! Szombaton most hova menjek? Ügyeletes orvost hívtam már kétszer mindig foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!