Titeket is megvisel az időjárás?
Figyelt kérdés
Elegem van már abból, hogy 28 évesen az összes változást megérzem. Az ismeretségi körömben mindenki így van, nálatok is?2021. nov. 2. 07:51
A kérdező szavazást indított:
20 alatti vagyok és megvisel
20 alatti vagyok és nem visel meg
21-30 között vagyok és megvisel
21-30 között vagyok és nem visel meg
31-40 között vagyok és megvisel
31-40 között vagyok és nem visel meg
41-50 között vagyok és megvisel
41-50 között vagyok és nem visel meg
51 felett vagyok és megvisel
51 felett vagyok én nem visel meg
27 szavazat
1/5 anonim válasza:
Ja, folyamatos fejfajas ha hidegfront van/lesz. 25N
2/5 anonim válasza:
kb. 25 éves korom óta tudom, amikor a kollégáim felhívták rá a figyelmemet, hogy látni rajtam a fronthatást. Fejfájás nem indig van, de a melegfront mellett rosszul, nyugtalanul alszom, hidegfrontnál álmos vagyok és némileg még a vérnyomásom is változik.
4/5 Grimfox válasza:
Eleve érzékeny voltam a frontokra. Azt nem tudni melyikre, mert van, amikor egyiket sem érzem meg, van amikor mindkettőt, vagy a kettős frontot is. Gondolom intenzitástól függ, meg mekkora változást hoz. Mióta pszichés problémáim vannak, jóval érzékenyebbé váltam rájuk. A családban másoknak is van frontérzékenysége, de ők csak egyféle frontra érzékenyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!