Normális ha 10 nap betegség után így legyengült az erőnlétem?
1 napot végighánytam, 4 napot lázas voltam, majd további 5 napot izomfájdalom és nátha miatt ágyban töltöttem.
Eddig egész jó kondiban voltam. Sportoltam heti 2x, nem voltam fáradékony sem. Most a betegség alatt fogytam 6 kilót. Étvágyam sincs még.
Ma és tegnap már valamivel jobban vagyok, de amíg felérek a lakásunkba (2.emelet), nyugodt tempóban addigra ki akar ugrani a szívem a helyéről és kapkodom a levegőt. Elfáradok abban ha a hálót kiporszívózom. Nagyon jól esne a fekvés még így is, hogy meggyógyultam. Szerintetek erőltessem meg magam és vissza fogom szerezni az erőnlétem? Vagy még pihenjek?
24/F
Pihenj még, ha megteheted. Nem jó ilyenkor túlerőltetni magadat, mert lesérülhetsz, szép fokozatosan állj vissza a heti 2 edzésre. Ha kell kezd nagy sétákkal és amikor azt bírod, akkor 10 perces otthoni tornával.
Inkább sokszor (napi 1-2x) mozogj keveset.
Vissza is estem. Tegnap óta megint hasmenésem van és hőemelkedésem.
Doki annyit mondott, hogy vegyek normaflore-t és 38 alatt ne csillapítsam a lázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!