Ebéd után egy órával mindig kakilnom kell. Másnak is?
Figyelt kérdés
Igazából mindegy mit eszek. És reggel felkelés , kv után is mindig megyek. (22/N)2021. okt. 23. 14:38
A kérdező szavazást indított:
Én is kakilok ebéd után
Csak reggel
Napi többször
Csak este
Reggel és ebéd után is
10 szavazat
2/11 anonim válasza:
Lehet, hogy valamilyen ételre érzékeny vagy, vagy csak nagyon gyors az anyagcseréd.
3/11 anonim válasza:
Pszichés.
Amúgy milyen válaszlehetőségek ezek már? Kakilni nem óraütésre kell, hanem amikor inger jön.
4/11 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz. Tudom, hülyén hangzik, de tényleg vegyél fel pelust, mert nem lesz kellemetlen helyzeted, és bármikor kakilnod kell, be tudod engedni. Lány vagyok.
5/11 anonim válasza:
4-es
Az 1 éves gyerekem is mindig pelusban tojik. De büdös akkor is. Ha szerinted ez nem kellemetlen egy fenőttnál, akkor mi az? Megspékelve azzal, hogy a meleg trutyi úgy szétkenődik az alfelén, hogy aztán úgy kell belőle kiásni.
6/11 anonim válasza:
És az miért van, hogy én keményen le vagyok pontozva, míg az első nem?
8/11 anonim válasza:
Nekem nem függ az étkezéstől. És ettől függetlenül általában este kell. Aminek direkt örülök, mert fürdés előtt el tudom intézni.
9/11 anonim válasza:
3-as, biztos pszichés Istenem mennyi hülye van itt
10/11 anonim válasza:
9.
Persze, hogy az, ha valakinek mindig pont ugyanakkor kell. Ugyanis egészen biztosan nem pont ugyanazt és ugyanannyit eszik mindig. Az már szinte szót sem érdemel, hogy 1 óra alatt nem lesz az ebédből kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!