Mi miatt éri meg élni?
Szerintem az, hogy falun élsz a legjobb! Nagy ajándék ez alapból, még a levegő is másabb… Én városban élek és a terv az, hogy vegyek egy tanyát. Azt meg hogy baszogatnak le kell sz@rni… Mindenkit baszogattak egyszer, sőt van aki nálad sokkal rosszabb helyzetben van.. Ezért egy kicsit próbálni hálásnak lenni.
Persze nem könnyű! De inkább az vagyok mint akit baszogatnak! Szerintem az jobb mintha te baszogatnál mást… Legalábbis én így gondolom.. Sajnos manapság ez nagyon gyakori és nem így kéne lennie…
Erősnek kell lenni nagyon, én tudom hogy az vagy!
#15-ös vagyok, még egy tao mondás: "A jó orvosság keserű, a helyes út úgy tűnik, visszafelé vezet".
Ezt a pofonokhoz írom, a sok rossz idővel megedz és erősebb leszel másnál ahhoz, hogy egy új, stabil alapot építs belőle a következő jókhoz. ;)
Az élet nem választási lehetőség.
Úgy is újra fogsz születni.
És kezdheted az egész szenvedést elölről.
Akkor már nem jobb maradni, és fejleszteni az elmédet, lelkedet?
Hogy többé ne kelljen ide születni majd?
Öngyilkosság nem egyszerű. Mi van ha túl éled? És rosszabb helyzetebe kerülsz, mint amiben voltál?
Gondolj a nyuszidra!
Vajon az ő gondolataiban mi lehet?
Ő azért van, hogy te ne öld meg magad. De ezt te gondolod így.
És mi van ha valakinek te vagy a nyuszija?
Élj azért, hogy ez a valaki is élni akarjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!