Mit érezünk ha a torkunkra tesszük a kezünket ha izgulunk?
Figyelt kérdés
Néha szoktam figyelni, hogy ha izgulok akkor ott a torkomnál jobban lehet érezni hogy dobog gyorsan és hevesen. Ott is a szívet lehet érezni vagy csak egy eret? Mert múltkor pl. fogászati műtét előtt amikor kaptam érzéstelenítőt na akkor kezdtem igazán izgulni és elég erősen éreztem ott, hogy dobog de máskor is. Bocsi ha hülyeséget kérdezek de ez mindig is érdekelt csak sosem kérdeztem.2021. okt. 21. 17:34
2/8 anonim válasza:
A szíved nem a nyakadban van... Viszont ütőér van kettő is. Szomorú, hogy ilyen alapvető dolgokkal nincsenek tisztában sokan, ne adj isten szükség esetén azt se tudják, hogy hol és hogyan kell keresni az életfunkciókát, hát még hogy hogyan kell újraéleszteni.
Remélem, azt azért tudod, hogy nem a seggeden veszed a levegőt.
Általános iskolai anyag komolyan... De igazából alapműveltség.
3/8 A kérdező kommentje:
2.Bocsi ha hülyeséget kérdezek de ez mindig is érdekelt csak sosem kérdeztem. nem kell ennyire leoltani..:(
2021. okt. 21. 18:04
4/8 anonim válasza:
Oké-oké, ettől függetlenül légyszíves menj el egy elsősegély tanfolyamra, mert így nem vagy tisztában a dolgokkal, és elég ha csak egyszer múlik azon más élete, hogy tudod-e, mit kell csinálni...
5/8 A kérdező kommentje:
még itt vagy?...
2021. okt. 21. 18:21
8/8 A kérdező kommentje:
hagyjátok már abba..komolyan az első legalább kötözködés nélkül válaszolt..nem is értem minek reagáltok már
2021. okt. 21. 19:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!