Miért csikar a rakottkeltől a hasam?
Van olyan hogy eltelítődik a szervezet és akkor tejérzékenységet mutat amúgy meg nem. Minősége se mindegy, meg az se milyen tejtermékről beszélünk.
Bolti tej és piacos tej nem ugyan az. Boltit üzemben szétválasztják és újra összekeverik, piacossal ilyet nem csinálnak. Joghurt, kefír, tejföl az tud rontani rajta és az se mindegy hogy lágy sajt vagy kemény. Trapista nem igazán sajt :)
Ki kell tapasztalni. Vajat kemény sajtokat eszem, többit nem.
Pár éve nekem is előjött. Kollégám ott röhögcsélt meg szívatott hogy direkt minden reggel tejet ivott előttem, mert ő szereti, meg joghurtot. Aztán a sors nem ver bottal. Laktózérzékeny lett :) Kemény sajtoktól is kikészül. Semmilyen tejterméket nem ehet :) Már nem tartja annyira viccesnek...
Voltam egyébként vizsgálaton hogy akkor laktóz vagy fehérje. Egyikre sem vagyok allergiás. Gyakorlatban még se vagyunk jó haverok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!