Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudok halkan inni?

Miért nem tudok halkan inni?

Figyelt kérdés
Amikor iszom valamit mindig hallatszik,ahogy nyelek.Bizonyos fejtartásokkal már kikísérleteztem,és halkabb,de akkor is hallatszik. Ez a torkom miatt van,vagy valami más,nem tudom.Mi ez,és hogyan tudnám ezt megszüntetni?
2008. dec. 11. 20:33
 1/5 anonim válasza:
100%
Biztos hogy hangosan iszol? Lehet hogy csak jobban hallod mint másét, mert... a füled közelebb van a saját torkodhoz mint a többiekéhez.
2008. dec. 11. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Anyukám ilyen, hangosan glugyog a torka, miközben iszik. Néha jót nevetünk rajta, sosem zavart senkit. Téged miért zavar?
2008. dec. 11. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Én arra tippelek, hogy a folyadék mellé egy kevés kis levegőt is nyelsz, és annak van ilyen hangja.
2008. dec. 11. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:
biztos,hogy hangosan iszom,mert én alig veszem észre,általában mások mondták. és azért zavar,mert van ismerősöm aki mindig megjegyzi amikor iszom,így gondolom a többi ember is észreveszi,és kellemetlen érzés.
2008. dec. 12. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

a garatod belő felépítése miatt lehet. ha nem okoz más panaszt, akkor ez egyéni sajátosság (esetleg próbálj meg lassabban inni), de azért nézesd meg orvossal, ki tudja.

*robin*

2008. dec. 27. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!