Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS! Melegséget érzek a...

SOS! Melegséget érzek a lábban. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

A tünet ma reggel történt, mikor mentem kocsival, és kocsiban melegséget éreztem a lábamban.

Munkában vagyok, és most éreztem megint melegséget a ball lábamban a talpamban.

Mitől lehet ez? Azt hallottam, hogy lehet neurológiai probléma.

Kérlek segítsetek! Nagyon félek.

2021. okt. 6. 08:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És mi lehet ez szerinted?
2021. okt. 6. 08:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem becsípődött egy ideg vagy sokat volt hidegben és most mindent melegnek érez vagy csak sokat stresszelsz. A neurológiai általában ezt jelenti.
2021. okt. 6. 08:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Vagy lehet, hogy valami nem jól áll. Fiatalon, ha amúgy nincs alapbetegséged, akkor nem szoktak nagyon súlyos betegségek kijönni, vagy, ha kijönnek, akkor nem így. Általában vérképben, fáradtságban, hasfájásokban előbb látszik, hogy gond van.

Az is lehet, hogy rosszul tartod magad és gyógytornára kell járnod.

2021. okt. 6. 09:01
 14/18 anonim ***** válasza:
2021. okt. 6. 09:03
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem voltam oltáson. Csak vérvételen voltam. Máj, vese, minden rendben van még a vizelet is.
2021. okt. 6. 09:05
 16/18 A kérdező kommentje:
Eléggé Stresszes életet élek
2021. okt. 6. 09:06
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 Már a kérdésfeltevésedből látszott.

Nyugi, menj el a héten orvoshoz, hogy megnyugodj. Mert, ha nem akkor vasárnap este az ügyeleten fogsz izgulni.

De nagyon kicsi a valószínűsége, hogy gond van. Én is izgulós vagyok, fél évente van valami új tünetem, amik általában maguktól elmúlnak. A trükk az, hogy 1. ne olvasd el a neten a "mi bajod van" cikkeket, mert mindegyik szerint meg fogsz halni 2. beszélj a háziorvosoddal, hogy megnyugodj, hogy nincs bajod 3. ha van otthon magneb6, akkor vegyél be belőle, hogy tudj aludni.

2021. okt. 6. 09:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen.

Hamar kiderül, hogy előző nap a feleségem átállította a fűtéskapcsolót, így az lábra fújt.

2021. okt. 6. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!