Miért fáj görcsösen a hasam étkezések után kb 1 órával? Hasmenés is társul hozzá
Figyelt kérdés
Most már nem is tudom mióta állandóan ha eszek nagyobb ételeket akkor alig 1 óra múlva iszonyatosan erős hasi görcs és gázok mellett hasmenésem lesz. Elég kellemetlen ez főleg ha éppen el megyek valahova máshova vacsorázni. Mitől lehet ez? Ki próbáltam h nem e laktóz érzékenység lehet e vagy glutén de mind1 mit eszek ha kicsit is kiadósabb ételt eszek jön.2021. okt. 4. 22:13
11/13 anonim válasza:
Epe, Chron, vagy valami más. Érdemes lenne mielőbb kivizsgáltatni.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem az epe fele fàj. Érzem a beleimben h nagyon mozgolódnak a dolgok aztán hopp. Erősebb görcsök majd szellentés és utána szinte rohannom kell.
Egészségesen táplálkozom. A kiadós étel egy normális adag. Csak mondjuk míg egy zabkásàtól vagy péksütitől és gyümölcs, zöldségtől semmi bajom de amint mondjuk valami zsírosabbat eszek akàr húst vagy tésztàt akkor rögtön jön. Főleg a paradicsomos ételeknél érzem ezt. De más ételeknél is volt
2021. okt. 5. 00:30
13/13 anonim válasza:
Paradicsom is gyakori allergén, meg savat is okoz, én ezért nem eszem már paradicsomos húsgombócot, de milánói mártással is vigyázok.
Ha zsírtól van hasmenésed, akkor az májprobléma, nincs elég lipáz enzimed, így a zsír nem emésztődik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!