Mindennap szoktatok fürdeni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 10:59
1/17 anonim válasza:
Ühüm, ritkán marad ki egy-egy nap. Bár nekem a fürdés nem muszájból van, én szeretek lazulni egy kád meleg vízben, szóval nem teher, hanem élvezet :)
2/17 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés volt? Ez nem a középkor....
3/17 anonim válasza:
Én csak hetente, kéthetente, de nyáron az is előfordul, hogy hetekig nem. Jobban szeretek zuhanyozni, mert elég száraz a bőröm. Ha minden nap fürdenék, kilószámra kenhetném magamra a testápolót. Arról nem beszélve, hogy elég nagy kádunk van, a vízszámlára sem lenne előnyös hatással napi szinten megtölteni.
4/17 anonim válasza:
Én inkább zuhanyozni szoktam, csak 2-3 hetente van időm, egy jó kis telekádas habfürdőre. Amúgy mikor ilyen hideg van, és mondjuk másnap is otthon vagyok, ami nagyon ritka, előfordul, hogy kihagyom, spórolok a vízzel, tusfürdővel meg egyebekkel legalább, de ki nem lépnék úgy az utcára, hogy több mint 24 órát nem fürödtem...
5/17 anonim válasza:
Fürdeni csak heti 1x. :D Amúgy igen, zuhanyozni szoktam minden nap :)
6/17 anonim válasza:
a fürdés és zuhanyzás ugyan az!!!!
Én pénteken soha nem szoktam fürdeni/zuhanyozni
7/17 anonim válasza:
Fürdés az állóvízben való áztatás, zuhanyzás pedig a folyóvízzel való összevissza locsolás:D én ált 2-3 naponta zuhanyzom, ha semmit nem csinálok ami megizzasztana vagy összekoszolna.
8/17 anonim válasza:
Fürdés hetente 2x, zuhany 4x, péntek szabadnap :)
9/17 anonim válasza:
Hogy a fenében tudtok szabadnapot tartani a tisztálkodásban? El sem tudom képzelni, hogy zuhanyzás nélkül feküdjek be este az ágyba.
10/17 anonim válasza:
Úgy, hogy pénteken végre "büntetlenül" fent lehet maradni éjfélig is, aztán utána már csak hulla vagyok és dőlök az ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!