Suliban (gimi) órán vagy szünetben jobb alkalom elmenni nagywc-re?
Figyelt kérdés
Ugye órán ha hosszabb időre kimész feltűnő, viszont nyugi van, szünetben pedig senkinek se tűnik fel de cserébe sokan vannak bent.
A kérdés azért merült fel mert mióta megműtötték az epém elég hektikussá vált mikor kell kakilnom. Lány vagyok.
"A fúj suliban ciki kakilni meg fúj a lanyok nem kakilnak poenos kommenteket nem kérem köszönöm"
2021. szept. 28. 21:29
1/15 anonim válasza:
A színét való erre, nem az óra.
3/15 anonim válasza:
Amikor kell. Amúgy ha van rá mód inkább szünetben, órán nem jó lemaradni.
4/15 anonim válasza:
Elég hektikus azt írtad így muszáj akkor, amikor éppen kell.
Melyik a jobb, hát nem tudom, véleményem szerint egyik se. :D bocsi, én csak itthon tudok nyugiban.
5/15 anonim válasza:
4. vagyok, nem azért nem jó egyik se, hogy ciki lenne. Nem úgy értettem.
6/15 A kérdező kommentje:
4-es Okés, értem. :)
2021. szept. 28. 21:39
7/15 mantis religiosa válasza:
Óra végén, pár perccel szünet előtt. Nyugiban elintézed dolgod, aztán jön a szünet, és mindenki elfelejti a témát
8/15 mantis religiosa válasza:
Csak ne felejtsf el megkérdezni, mit adtak fel házinak! 😀😀😀
9/15 A kérdező kommentje:
Így igaz, az a legfontosabb. 😅
2021. szept. 28. 21:43
10/15 anonim válasza:
Ha még tudod oldani h ne legyen szagnyom rajtad ha órán mesz ki akkor nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!