Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Erősen fejfájós vagyok, már...

Erősen fejfájós vagyok, már gyerekkorom óta. Ajánlanátok valami jó tippet, mivel csökkenthetném a "rizikót", illetve a tüneteket?

Figyelt kérdés

Az elmúlt napokban minden nap erősen fájt a fejem, és szinte semmi nem használt, vagy ha használt is, idővel újra előjött a migrén.

Gyerekkorom óta küzdök ezzel, de szerencsére az a ritkább, mikor már mingrénesen is fáj a fejem, de mostanában valahogy állandóan "elkap".

Próbálkozom ilyenkor mindennel, a pirulák mellett különböző "hűsítő olajokkal" (nem tudom mi a pontos nevük, de a homlokra kell kenni, és kellemesen hűsít, ezzel kicsit csökkentve a fájdalmat), sok vizet iszom (mert azt olvastam hogy akár attól is lehet, ha kevés a folyadékbevitel), iszom kávét (mert van akinek attól elmúlik, és mindig megpróbálom, hátha nekem is segít) stb.

Mit tudtok nekem tanácsolni?

2010. szept. 1. 09:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Valaki írta, a Tramadolt! Gondolom az akart lenni, csak elírta (ha nem, akkor elnézést), de olyat véletlenül se szedj. Nagyon erős, műtétek után szokták alkalmazni, ópiátot tartalmaz. Én szedtem a migrénemre, hozzá is szoktam, 2 keserves hónap volt, mire megszűntek az elvonási tüneteim. Én is javasolnám a fejfájás ambulanciát, engem is ott hoztak helyre. Ingyenes, tehát egy próbát megér.
2010. szept. 3. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálam sokat számít, hogy mennyit alszok. Ha nem tudok elaludni éjfél előtt és nem alszok legalább 8 órát akkor nagyobb az esélye, hogy migrénem lesz. Valaki írta a húst is, nálam is volt ilyen, sőt nekem a fűszeres ételek is okoznak migrént. A sok tvzés, internetezés sem ajánlott.
2010. szept. 3. 12:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tippeket, ki is fogom őket próbálni. :)

A fejfájás-ambulanciát ajánlották már többen is, csak a munkám mellett nem nagyon van időm semmi ilyesmire.

De alkalomadtán beutaltatom magam. :)

2010. szept. 5. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!