Erősen fejfájós vagyok, már gyerekkorom óta. Ajánlanátok valami jó tippet, mivel csökkenthetném a "rizikót", illetve a tüneteket?
Az elmúlt napokban minden nap erősen fájt a fejem, és szinte semmi nem használt, vagy ha használt is, idővel újra előjött a migrén.
Gyerekkorom óta küzdök ezzel, de szerencsére az a ritkább, mikor már mingrénesen is fáj a fejem, de mostanában valahogy állandóan "elkap".
Próbálkozom ilyenkor mindennel, a pirulák mellett különböző "hűsítő olajokkal" (nem tudom mi a pontos nevük, de a homlokra kell kenni, és kellemesen hűsít, ezzel kicsit csökkentve a fájdalmat), sok vizet iszom (mert azt olvastam hogy akár attól is lehet, ha kevés a folyadékbevitel), iszom kávét (mert van akinek attól elmúlik, és mindig megpróbálom, hátha nekem is segít) stb.
Mit tudtok nekem tanácsolni?
Köszönöm szépen a tippeket, ki is fogom őket próbálni. :)
A fejfájás-ambulanciát ajánlották már többen is, csak a munkám mellett nem nagyon van időm semmi ilyesmire.
De alkalomadtán beutaltatom magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!