Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez már láznak számít?

Ez már láznak számít?

Figyelt kérdés
Most mértem meg a hőmérsékletem 38 kereken. Meg fáj mindenem és fázok
2021. szept. 18. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
16%

Igen, ez már azt jelzi, hogy az immunrendszer dolgozik valamin. 39-ig engedd meg neki, hogy dolgozzon! 39-nél egy negyed, fél csökkentőt bevehetsz, de semmiképp ne akard 38 alá tolni ilyen módon, magaddal cseszel ki...

Fontos, hogy ha nem vagy éhes ne egyél!

Ahogy az is, ha fáradt vagy pihenj, aludj, amennyit kell, ameddig a szervezeted jelzi, hogy kell!

Nem írom le részletesen, de ennyivel már hamar túl lehetsz betegségeken, mivel így tud hatékonyan dolgozni a szervezet... Ha elnyomod, sokkal lassabban gyógyulsz.

2021. szept. 18. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
38 fok még szerintem hőemelkedés, de ha emelkedik, az már láz. Vegyél be fájdalomcsillapítót, ha szükséges, esetleg egy hűtőfürdőt vegyél.
2021. szept. 18. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:
57%
Hőemelkedés.
2021. szept. 18. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!