Mi történik ha beveszek hamar még egy algoflexet?
"Én kb. 20 orvoson vagyok túl, de eddig mind ilyen."
Nekem meg még egy ilyen orvosom sem volt, pedig volt már vagy 10 nekem is, attól függően épp hol voltam. És van vagy 10 tömött fogam, meg 4 húzott. Sajnos az enyémek nem egészségesek.
Nem tudom hogy tudnak emberek otthon ülni rohadó, letört, lyukas fogakkal, amik ráadásul piszok mód fájnak is.
úgy hogy nem egyből kapnak mindig időpontot vagy egyszerűen nincs rá idő sajnos de ez már nem várhat, konkrétan kikészít és ennél rosszabb fájdalmam nem igen volt eddig. és ez nem az a régi tipikus fogfájás. :(
12
De ha ennyire fáj, sok helyen azonnal fogadnak, időpont nélkül, ezt nem is értem. Nekem már többször is volt ilyen. Max másnapra mindig adtak időpontot is ilyen esetben.
Hármas!
Egyrészről nem "gyökérkezelünk", neked, mint átlag gyakorin portyázó Laikus Jankának/Gézának semmiféle szereped nincs egy ilyen terápiában.
Másrészről leírás alapján még diagnózis sem állítható fel, nemhogy terápia. Még az sem derült ki egyértelműen, hogy pontosan mi fáj a kérdezőnek, tudom, hogy neked otthon a kanapén vakarózva ez annyi, hogy "gyökérkezelünk, me' hát fáj", de azért ez egy kicsit összetettebb tudomány ennél, nem véletlenül 5 éves a fogorvosi kar és még 3 év a szakvizsga.
Kérdező, vedd be nyugodtan. Az Algoflex hatóanyaga az ibuprofen, aminek a napi maximális adagja 4 gramm. Magyarul egy 400 milligrammos tablettából 10-et is bevehetsz egy nap - nyilván nem ez lenne a megoldás, oka biztosan van a fájdalomnak, esetleg érdemes lenne egy másodvéleményt kérni, hogy biztosan nem fogászati eredetű-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!