A fejem két oldalánál ereket tapasztaltam (+fáj a fejem, hányingerem volt). Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Apukámnak allergiája van (parlagfű), tegnap hapcizott egyet és nem volt nála zsebkendő (a kezébe csinalta), és utána olyan 10 perccel utána énis hapciztam. Az alergia ha jól tudom nem fertőzödik (javítsatok ki ha nem így van) , szóval lehet hogy nem ez a bajom.
Még suliba (mint a kérdésbe írtam) fájt a fejem, hányingerem volt, fáradt voltam (pedig 8-9-kor aludtam el).
Az a baj hogy a szüleimet nem annyira érdeklik hogy mi van velem, ezért kérdezem meg tőletek.
2021. szept. 10. 15:29
1/3 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok valami tippet hogy mivel enyhítsem a fájdalmat mert nem nagyon bírom:(((
2021. szept. 10. 15:35
2/3 anonim válasza:
Hányingerrel egybekötött fejfájás az a migrén.
Arra az egyik kifejezetten arra ajánlott gyógyszer a Quarelin tabletta.
Ha netán nincs kéznél, de van Algopyrin, No-Spa, és be tudsz dobni egy kávét, akkor ugyanaz a hatásfoka.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. szept. 10. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!