Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bepisiltem, mit csináljak?

Bepisiltem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Azont túl, hogy kimosom az ágyneműt :D

Reggel félálomban nagyon kellett pisilnem, és elkezdtem álmomban pisilni, aztán ahogy megindult a valóságban, rögtön felébredtem, elállítottam a vizeletsugarat, és kimentem wc-re, de addigra már lett egy kb. fej méretű folt a lepedőn.

Nagyon megijedtem, 25 vagyok, szerintem kb. 3 éves korom óta nem történt ilyen... Nem is mindig alszok itthon, és most eszembe jutott, hogy mi lett volna, ha ez pl. tegnap történik, amikor egy barátnőmnél aludtam, hát belehaltam volna a szégyenbe.

Szerintetek egyszeri alkalom volt, vagy mostantól készüljek erre, és mi lehetett az oka? Nem szoktam lefekvés előtt inni, általában úgy ébredek, hogy pisilnem kell, de korábban sosem történt ilyen, meg éjjelente se ébredek fel vécézni, és most nagyon szégyellem magam emiatt, meg félek, hogy újra megtörténik.

2021. szept. 7. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Egyszeri eset, van ilyen. Menj ki még mosdóba lefekvés előtt is mindig biztos, ami biztos. Szoktasd rá a szervezeted és figyelj az alvás minőségedre is.
2021. szept. 7. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Inkább a wc-be pisálj, ne a mosdóba, ahogy az első írta. Nekem is volt ilyen már felnőttként, ha pl egy fél dinnyét megettem vacsora után.
2021. szept. 7. 10:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg kevesebbet inni lefekvés előtt és menj ki mosdóba is, biztos, ami biztos. Mindenkivel megeshet ilyen, előfordulás, csak nyugi.
2021. szept. 7. 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Irigyellek.
2021. szept. 7. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!