Bepisiltem, mit csináljak?
Azont túl, hogy kimosom az ágyneműt :D
Reggel félálomban nagyon kellett pisilnem, és elkezdtem álmomban pisilni, aztán ahogy megindult a valóságban, rögtön felébredtem, elállítottam a vizeletsugarat, és kimentem wc-re, de addigra már lett egy kb. fej méretű folt a lepedőn.
Nagyon megijedtem, 25 vagyok, szerintem kb. 3 éves korom óta nem történt ilyen... Nem is mindig alszok itthon, és most eszembe jutott, hogy mi lett volna, ha ez pl. tegnap történik, amikor egy barátnőmnél aludtam, hát belehaltam volna a szégyenbe.
Szerintetek egyszeri alkalom volt, vagy mostantól készüljek erre, és mi lehetett az oka? Nem szoktam lefekvés előtt inni, általában úgy ébredek, hogy pisilnem kell, de korábban sosem történt ilyen, meg éjjelente se ébredek fel vécézni, és most nagyon szégyellem magam emiatt, meg félek, hogy újra megtörténik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!