1/10 anonim válasza:
Trombózis is okozhatja de az kicsit para.
3/10 A kérdező kommentje:
Nincs mit körül írní. Egyszerűen hirtelen a fejbe nyilaló fájdalom
2021. szept. 4. 18:57
4/10 anonim válasza:
Oké.
Majd ezt mondd a háziorvosnak, és a neurológusnak is.
Ez alapján, ők is kb ennyit fognak tudni segíteni.
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs ilyesmk bajom igazából, csak olvasgattam és írták hogy ezzel azonnal orvoshoz kell fordulni, és kiváncsi lettem hogy mi okoz ilyen fejfájást. Ezért nem tudok több infót megadni
2021. szept. 4. 21:13
6/10 anonim válasza:
Nekem olyan szokott lenni ritkán hogy "belenyílal" a fájdalom egy érbe.De mivel elég fejfájós vagyok,nem kerekítek neki nagy ügyet.Meg persze régebben MR-en voltam és pont azaz ér "kifejletlenebb" a többinél,szóval meg is van az oka. 😀
A fejfájásokat muszáj kivizsgálni hogy ne legyen baj belőle később,ezt javaslom neked is kérdező.
8/10 anonim válasza:
Mindenkinek ott fáj ahol a leggyengébb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!