Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Már több mint egy hete nagyon...

Már több mint egy hete nagyon fáj a hátam, derekam és a fenekemnél a gerincem, ez megnehezíti a mindennapjaimat. Milyen orvoshoz forduljak ilyen panasszal? 29/N

Figyelt kérdés
Mondtam egyik kollégámnak, de legyintett, hogy mindenkinek fáj, orvosokat ilyen nem érdekli, ez van korral jár. De én 29 éves vagyok, nem gondolnám, hogy az egy általános dolog, hogy ennyi idősen a nap nagy részében fájjon. Nem tudom mi a baj, mert ágyam kényelmes, munkahelyem olyan, hogy ülő munkát is végzek, de nem egész nap ülök. Nem tudom mi lehet a gond, de már ott tartok, hogy orvoshoz szeretnék vele fordulni, de olyan háziorvosom van, hogy nem törődik az emberrel. Hova kell ilyenkor fordulni milyen orvoshoz menjek? Nem igazán volt eddigi életem során semmi gondom szerencsére, nem tudom mehetek-e háziorvosi beutaló nélkül egyéb orvoshoz.
2021. szept. 2. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosod ortopéd orvoshoz utalhat. Vagy máshogy juss el egy ortopédhez.
2021. szept. 2. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem az időjárás-változástól fáj a hátad, kb 1 hete jött be tartósan a hideg.

Nekem is most kezdett el fájni, és én fiatalabb vagyok nálad (nekem régebben is szokott ilyenkor).

PMS tünet is lehet.

Azért elmehetsz orvoshoz, ki tudja, de én látatlanban ezt tippelem.

2021. szept. 2. 17:29
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Azt nem tudjuk, hogy ez csak egy ideiglenes állapot-e, amit okozhat akár az ülőmunka, vagy valódi ok van emögött, lehet ez gyulladás is akár. 29 évesen korral ilyen nem jár még, ha egyébként egészséges vagy,ezzel ortopédián kell kezdeni, ami beutalóköteles, vagy magánba nem kell. Így leírva nem érzem ezt súlyosnak, de nem vagyok orvos.
2021. szept. 2. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!