Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Íny alatti bölcsesség fog tud...

Íny alatti bölcsesség fog tud szuvasodni? Tehát ami még nincs kint?

Figyelt kérdés

2021. aug. 16. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

Iny alatt (impaktált) nem tud, hiszen ott nem éri nyál baktérium stb.

Viszont mindenképpen el kell távolítani. Hány éves vagy?

2021. aug. 16. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt úgy mégis miből gondolod, hogy íny alatt szuvasodik? Ha fáj, nem attól fáj, hanem mert nő. Az a része, ami már kinn van, az tud szuvasodni.
2021. aug. 16. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha féloldalasan már kibújt, akkor igen.
2021. aug. 16. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Semmi nincs kint belőle
2021. aug. 16. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

Akkor is kell távolítani, lehet majd elkezdni nyomni a 2-es nagyörlőt, fájni fog nem kicsit.. semmi keresnivalója nincs ott.

Ezt persze úgy értem, hogy ha nem is fog előjönni. Sok röntgenképen látni, hogy teljesen fekvő helyzetben van, ami nyilván soha nem is fog kijönni.

Ha te olyan fiatal vagy, hogy még azért nem jött ki, akkor lehetséges, hogy normálisan fog kijönni és maradhat (29 vagyok, és nekem csak kettőt kellett eltávolítani, a másik 2 maradhatott, mert nem problémásak)

2021. aug. 17. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül eltávolítani, majd a fogorvos megmondja. Nekem pl féloldalasan nőtt, de nem zavar egy fogat sem, így az orvos azt mondta nyugodtan maradhat. (Már 30 éves vagyok, nem okozott problémát)
2021. aug. 23. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!