Lehet valakinek szívinfarktusa, hogyha a véroxigénszintje 99-100?
A véroxigénszintem 99-100, nyugalmi pulzusom 70-80 között van, vérnyomásom rendben.
Szorongó típus vagyok, sokszor van pánikrohamom, de nem tudom eldönteni, hogy ez vajon mi most.
Nagyon rossz a közérzetem, ég, szúr a mellkasom közepe + a hátam, hányingerem van.
Szerintetek lehet szívroham?
Nem szívroham, nyugi. :D
Megkockáztatnám, hogy csak beképzeled magadnak, de nem akarom elbagatelizálni.
Nem lehet, hogy savas refluxod van?
nekem is hasonlo tuneteim vannak. szur a szivem, faradekony vagyok, bar nekem az alap pulzusom is magasabb, ha fekszem 90 koruli de amint setalok 90-140 kozott van. panikolos vagyok de egy egy roham eseten 120 a kezdet es 175 korul volt a plafon. akkor feszitett es nyomott a mellkasom, szedultem, remegtem, alig birtam beszelni, nem tudtam fokuszalni hideg vizes zuhany ilyenkor segit valamennyire esznel maradni.
mostanaban faj a bal kezem neha a vallam is, neha zsibbad de nem tudom, hogy csak egy ideg van el nyomva vagy sem. orvoshoz nem tudok menni. bar engem inkabb az issonyu gyors pulzus es neha a melléutések szoktak zavarni es ijeszt meg mert erezheto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!